C-RAD en AEP Linac User & Friends Meeting

Op 16 juni vindt onze User & Friends Meeting plaats op een sfeervolle locatie in Breda (NL).

Graag willen wij onze klanten uitnodigen om samen met onze gebruikers evenals geïnteresseerden te sparren in een informele sfeer over het gebruik van SGRT bij Radiotherapie.

C-RAD is één van de marktleiders op het gebied van Surface Guided Radiation Therapy (SGRT) met als missie:
‘Provide superior treatment in radiation oncology for all patients’.

De producten van C-RAD zorgen voor een hoge precisie, veiligheid en efficiëntie in geavanceerde radiotherapie onder andere op het gebied van Patient Positioning, Motion Management, Respiratory Gating en Stereotactische bestralingen.
Daarnaast biedt C-RAD ook oplossingen op het gebied van workflow, patiënt- en hulmiddelenidentificatie en tattooless/markerless behandelingen. C-RAD helpt meer patiënten te genezen en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Zij begeleiden hun klanten vanaf de installatie en klinische implementatie, via preventief onderhoud, ondersteuning en continue software-upgrades.

Na de plenaire sessies in de ochtend zal er een lekkere sandwich lunch klaar staan. In de middag hebben we ook nog een paar presentatie staan en uitleg over de demo. Aan het eind van het middagprogramma is er nog de gelegenheid om te netwerken en na te praten onder het genot van wat heerlijke culinaire gerechtjes en drankjes.

Schrijf ú in voor dit evenement door op de onderstaande button te klikken. U bent uiteraard welkom om deze dag samen met nog 2 andere collega’s door te brengen en uw kennis te verbreden en uw netwerk te vergroten.

Klik hier voor registratie User & Friends Meeting met jouw naam, email, telefoon, bedrijfsnaam, functie en eventueel de gegevens van jouw introducees. (Maximaal 3 personen per bedrijf)

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen op 16 juni 2022 in Breda, tot dan!

Waar: Ingenhousz Breda
Wanneer: Donderdag 16 juni 2022
Adres: Doctor Jan Ingen Houszplein 42
4814 EH Breda
Aanvang evenement: 9:30-10:00 uur
Verwachtte eindtijd evenement: 18:30 uur

  • Parkeergelegenheid (gratis) voor het gebouw (door de slagboom) of aan de achterzijde, iets verder doorrijden)
  • Toegang gratis