AEP LINAC aanwezig tijdens VVRO Jaarcongres 201918 Nov 2019

Waar de afgelopen jaren het jaarcongres van de Vereniging Verpleegkundigen Radiotherapie en Oncologie gehouden werd in het Antwerpse keert men dit jaar terug naar de kust! Op zaterdag 30 november 2019 zal het VVRO-jaarcongres plaatsvinden in Floréal Blankenberge.

Gedurende het congres heeft AEP LINAC een stand in de exposantenruimte. Wij nodigen u hierbij van harte uit om met ons te praten over de mogelijkheden van de oplossingen welke wij in de Benelux vertegenwoordigen;

C-RAD (SIGRT)

Het Zweedse C-RAD biedt met haar Catalyst en Sentinel oplossingen voor het meer accuraat positioneren en monitoren van patiënten tijdens de gehele workflow (beeldvorming en behandeling).

CYRPA

CYRPA biedt patiëntpositioneringslasers aan met een aantal duidelijke voordelen. Zo hebben zij als enige een SmartPhantom voor automatische kalibratie en ook is het eenvoudig om met de dubbele diode eenvoudig van kleur te wisselen, afhankelijk van de huidskleur van de patiënt.

KLARITY MEDICAL

Klarity Medical biedt een uitgebreid portfolio aan patiëntimmobilisatie-oplossingen aan. Een aantal interessante producten uit het portfolio van Klarity zijn de AccuCushions, BiteLok & AirFlow Oven.

VERTUAL

Vertual is wereldleider op het gebied van virtual reality trainingssoftware binnen de radiotherapie. Zij hebben onlangs Proton VERT uitgebracht.

Tot ziens in Blankenberge!

Het AEP LINAC Team