AEP LINAC aanwezig tijdens het NVMBR Symposium Radiotherapie08 Nov 2019

Op donderdag 14 november 2019 vindt het najaarssymposium van de Nederlandse Vereniging Medische Beeldvorming & Radiotherapie plaats in Hotel en Congrescentrum de ReeHorst te Ede. Het symposium radiotherapie staat deze keer in het teken van innovaties en een ‘kijkje in de keuken’ van de verschillende radiotherapeutische centra.  Meer informatie over de bijeenkomst is te vinden op de website www.nvmbr.nl.

Gedurende het congres heeft AEP LINAC een stand in de exposantenruimte. Wij nodigen u hierbij van harte uit om met ons te praten over de mogelijkheden van de oplossingen welke wij in de Benelux vertegenwoordigen;

C-RAD (SIGRT)

Het Zweedse C-RAD biedt met haar Catalyst en Sentinel oplossingen voor het meer accuraat positioneren en monitoren van patiënten tijdens de gehele workflow (beeldvorming en behandeling).

CYRPA

CYRPA biedt patiëntpositioneringslasers aan met een aantal duidelijke voordelen. Zo hebben zij als enige een SmartPhantom voor automatische kalibratie en ook is het eenvoudig om met de dubbele diode eenvoudig van kleur te wisselen, afhankelijk van de huidskleur van de patiënt.

KLARITY MEDICAL

Klarity Medical biedt een uitgebreid portfolio aan patiëntimmobilisatie-oplossingen aan. Een aantal interessante producten uit het portfolio van Klarity zijn de AccuCushions, BiteLok & AirFlow Oven.

VERTUAL

Vertual is wereldleider op het gebied van virtual reality trainingssoftware binnen de radiotherapie. Zij hebben onlangs Proton VERT uitgebracht.

Presentatie Oppervlakte Scanner

Tijdens het congres zal er een presentatie zijn van Janita Dekker, Projectmedewerker KF&I BVI. Zij deelt de uitkomsten van het project ‘Stralen zonder masker’ en het gebruik van de oppervlakte scanner bij positionering. Dit project is uitgevoerd met de Catalyst oppervlaktescanner van C-RAD.

Wij kijken er naar uit om velen van jullie weer te mogen ontmoeten tijdens het NVMBR Symposium Radiotherapie!

Het AEP LINAC Team